3D LVP Conditioner

€ 14,95
Op voorraad
SKU
13006
Wat kunt u verwachten:
 
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden!
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Professionele producten
3D LVP CONDITIONER reinigt, conditioneert en beschermt leder, vinyl en kunststof in één stap. LVP is gemaakt met Mink-Oil om extra zachtheid te creëren en de levensduur van leder, vinyl en kunststof te verlengen. LVP Conditioner verwijdert vuil en aanslag van leder, vinyl en kunststof, terwijl het verzorgende nertsolie toevoegt aan het leder, vinyl en kunststof om ze te beschermen tegen UV-stralen.
 
 
UV-stralen en hitte drogen alle lederen, vinyl en plastic onderdelen van het interieur van een auto uit en verkorten de levensduur van het interieur van een auto veel sneller als ze onbehandeld blijven. LVP Conditioner wordt geabsorbeerd door het leder, vinyl en plastic om een zacht, niet-vet oppervlak achter te laten en het vochtgehalte in het interieur van de auto te herstellen. LVP Conditioner is VOC, Groen en Biologisch afbreekbaar.  Gebruik een applicator voor een gelijkmatige dekking.
Meer informatie
Merk 3D Car Care

Ontdek onze video's

Video’s brengen onze producten tot leven! Hier ontdek je hoe je de beste resultaten kunt behalen. Geen onnodig lange instructievideo’s, maar juist kort en krachtig. Detailen is onze passie, en die delen we graag met jullie.