Dry Me A River Microfiber 41x61

As low as € 7,97
Op voorraad
SKU
7048

Wat kunt u verwachten:

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden!
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Professionele producten

Dry Me A River is een revolutionaire droogdoek van TRC die ontworpen is om snel en efficiënt te drogen en reinigen. Met de unieke eigenschap om tot 10 keer zijn eigen gewicht aan vocht op te nemen, is deze doek de perfecte keuze voor het drogen van voertuigen, autoruiten, spiegels en meer.

Met het pluisvrije wafel patroon, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig of oppervlakken grondig en zonder krassen worden gereinigd. De Dry Me A River is in staat om niet alleen water, maar ook stof en vuil mee te verwijderen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor al uw reinigingsbehoefte.

Met een vermogen om 100 wasbeurten te weerstaan, is de Dry Me A River een duurzame en economische keuze voor zowel de auto-enthusiast als de professional. Kies de Dry Me A River van TRC voor een snelle, efficiënte en grondige oplossing voor het reinigen en drogen van je voertuig.

Meer informatie
Merk The Rag Company

Gewicht

390 gr/m²

Materiaal

Microvezel

Afmetingen

41x61 cm

Samenstelling

70% polyester / 30% polyamide

Afboording

Ja

Waslabel

nee

Ontdek onze video's

Video’s brengen onze producten tot leven! Hier ontdek je hoe je de beste resultaten kunt behalen. Geen onnodig lange instructievideo’s, maar juist kort en krachtig. Detailen is onze passie, en die delen we graag met jullie.