Interieur reiniging set

€ 29,50
Niet op voorraad
SKU
9003
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden!
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Professionele producten

Verspil geen tijd en moeite met een interieurreiniger die tekortschiet als het gaat om het reinigen en verzorgen van lederen bekleding en deurpanelen in uw auto. De reinigingsformule van Xpress Interieurreiniger werd speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van leer, vinyl en plastic interieur onderdelen. Bovendien laat Xpress Interior Cleaner geen residu na zodat het gereinigde oppervlak schoon aanvoelt! Gecombineerd met de  interior scrub mit die ontworpen is om hardnekkig vuil of vlekken snel te verwijderen. De handschoen heeft een licht schrobbende werking, maar zal  binnenoppervlakken niet beschadigen. Ook zitten er microvezeldoeken in de set om de reinigingsspray af te nemen, om het dashboard af te stoffen of kieren en naden schoon te maken. 

Betaalbaar voor budgetbewuste mensen!

 

Items in de set:

P&S Xpress Interior Cleaner 473ml

Xpress interieurreiniger is ontworpen voor een snelle reiniging van vuil, vet, olie en andere verontreinigingen die zich ophopen bij normaal gebruik.

Interior Srub Mit

De Interior Srub Mit is het ideale hulpmiddel voor elke interieur detail.

Edgeless 300 4x

100% microvezel doeken zijn te gebruiken zonder chemicaliën en verwijderd dan evengoed 99% van de bacteriën, in tegenstelling tot katoenen doeken die maar 30% van de bacteriën verwijderen zonder gebruik van chemicaliën.

Gewicht: 300 gr/m2

Afmetingen 40 x 40 cm

Meer informatie
Merk The Rag Company, P&S Detail Products

Ontdek onze video's

Video’s brengen onze producten tot leven! Hier ontdek je hoe je de beste resultaten kunt behalen. Geen onnodig lange instructievideo’s, maar juist kort en krachtig. Detailen is onze passie, en die delen we graag met jullie.