Koch chemie heavy cut polijst bundel

As low as € 49,97
Op voorraad
SKU
9011

Wat kunt u verwachten: 

  • Gratis verzending vanaf €50,- 
  • Voor 18.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden! 
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers 
  • Professionele producten

De Koch chemie heavy cut polijst bundel hebben we voor jou samen gesteld om de zwaarste polijstklus aan te pakken. We hebben de Heavy cut H9.02 polijstmiddel gecombineerd met maar liefst 2 Pads. De heavy cut 150mm voor de grootte oppervlakten en de heavy cut 76mm voor de kleine oppervlakten.

 

Items in deze bundel:

Koch chemie heavy cut H9.02 polijstmiddel

Deze grove silicoon en olie vrije polijstmiddel is voor het snel bewerken van zwaar verweerde lak, het verwijderen van diepe krassen en het effectief verwijderen van laknevel en schuursporen tot korrel 1200. Een extreem hoog slijpniveau en uitstekende glansgraad.

Koch chemie heavy cut 76mm ÉN 150mm polijstpad

Een polijstpad voor het verwijderen van sterke verwering en diepe krassen. De speciale dichtheid van het schuimmateriaal maakt een langdurige compressiehardheid tijdens het polijsten mogelijk. De freesrand zorgt voor extra flexibiliteit van de pads, waardoor ze gemakkelijker rond contouren passen.

 

Meer informatie
Merk Koch-Chemie

Koch chemie heavy cut H9.02 polijstmiddel

Cut: 9.0

Glans: 5.0

Inhoud: 1 Liter

 

Koch chemie heavy cut 76mm ÉN 150mm polijstpad

Compressiehardheid: 17

Schuurvermogen: 9

 

Ontdek onze video's

Video’s brengen onze producten tot leven! Hier ontdek je hoe je de beste resultaten kunt behalen. Geen onnodig lange instructievideo’s, maar juist kort en krachtig. Detailen is onze passie, en die delen we graag met jullie.