Onze merken.

Hier lees je meer over de merken die wij verkopen; de beste detailing producten in de markt. En de A-merken worden kort en bondig beschreven zodat de kwaliteit écht naar boven komt.

Koch-Chemie

Koch-Chemie is al jaren toonaangevend in de auto-detailing wereld. Zij hebben een compleet assortiment van uitstekende kwaliteit producten voor autoverzorging- en bescherming.

Ook is de autopoets van het Duitse merk goedgekeurd voor gebruik door bekende autofabrikanten, zoals Mercedes-Benz, BMW en Volkswagen.

De kwaliteit van Koch-Chemie producten wordt steeds weer bewezen in de praktijk. Daarom nemen wij van Detailzone hun producten maar al te graag op in ons assortiment.

 
 

KxK Dynamics

Sinds 2015 is KxK Dynamics een doorlopende samenwerking tussen auto-detailing specialisten, waaronder ‘Ridler Award’ winnaar: Jason Killmer.

Een uitgebreid assortiment van efficiënte en doeltreffende accessoires van Amerikaanse topkwaliteit. KxK Dynamics heeft innovatieve oplossingen voor het aanbrengen en afnemen van auto-detailing. En dat is precies waarom Detailzone dit merk verkoopt.

Optimum Polymer Technologies

Optimum Polymer Technologies ontwikkelt al jaren geweldige autoverzorgingsproducten van Amerikaanse kwaliteit die wereldwijd gewaardeerd worden.

Zij werken samen met autofabrikanten om de meest geavanceerde detailing-producten voor alle doeleinden op de markt te brengen.

Detailzone verkoopt vol overtuiging de producten van OPT voor verzorging en bescherming van zowel het exterieur als interieur van je auto.

 
 

The Rag Company

The Rag Company uit de VS heeft een geweldig assortiment van de beste kwaliteit microvezeldoeken waarmee je de beste resultaten kunt behalen.

In een snelgroeiende industrie van microvezeldoeken, blijft The Rag Company een herkenbare merknaam waarop je kunt vertrouwen.

Wij van Detailzone waarderen de Amerikaanse topkwaliteit van The Rag Company. In onze webshop vind je dan ook microvezeldoeken voor alle doeleinden.

IK Sprayers

IK Sprayers voldoet aan de behoeften van professionele autoverzorging. Een uitgebreid assortiment van speciaal ontworpen spuitapparatuur voor je auto.

De producten van IK Sprayers worden wereldwijd gebruikt vanwege de continue innovatie en kwaliteit.

Bij Detailzone vind je de beste sprayers van IK voor alle doeleinden. We geven je advies voor gebruik en verkopen de sprayers tegen eerlijke prijzen.

 
 

Wowo’s Detailing Products

Wowo’s levert met trots unieke auto-detailing producten vanuit eigen huis in Glasgow. De Britse merknaam wordt wereldwijd herkend aan de uitstekende kwaliteit.

In onze webshop vind je alle Wowo’s producten die je nodig hebt voor het reinigen en beschermen van zowel het exterieur als interieur van je auto.

P&S Detail Products

Met meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van auto-detailing, brengt P&S nog altijd de nieuwste innovaties op de markt.

Hoge kwaliteit auto-detailing producten tegen eerlijke prijzen. Je vind alle P&S producten in onze webshop. Zo verzorg en bescherm jij ook jouw auto als een professional.