Optimum Opti-Seal

As low as € 26,99 Regular Price € 29,99
Op voorraad
SKU
2023

Wat kunt u verwachten:

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden!
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Professionele producten

Optimum Opti-Seal is een nieuwe sealant die een zeer mooie gladheid en glans creëert met slechts een paar druppels per auto. Dit product laat geen residu achter en vereist geen polijsten. Geniet van maanden duurzame polymeerbescherming met slechts enkele druppels Opti-Seal. Het sluit en beschermt lak onder een kristalheldere barrière van verknoopte polymeren. Vuil, vocht, olie en UV-straling zijn allemaal afgedicht uit de lak om een ​​optimale glans te behouden. Het is een spray-sealant die de duurzaamheid van traditionele sealants in minuten biedt.

Het hypergeconcentreerde polymeerkit begint te reageren zodra het de lak raakt. Opti-Seal flashes vrijwel onmiddellijk om een ​​polymeerfilm op de lak achter te laten. Het is een duurzame bescherming voor lak, plastic delen en velgen. Breng na het polijsten de Opti-Seal aan en je bent klaar. Opti-Seal is de enige lakbescherming die uw voertuig nodig heeft. Zeer dun opbrengen en het zal niet strepen of vertroebelen. Gewoon sprayen, vegen en weglopen. Het kan niet eenvoudiger! Opti-Seal bevat geen vulstoffen of reinigingsmiddelen.

 

Toepassing tips:

- Gebruik zeer spaarzaam. Opti-Seal is gemaakt om in een dunne laag te worden aangebracht.

- Gebruik altijd een schone en droge applicator om Opti-Seal over het paneel te verspreiden.

Meer informatie
Merk OPT

Specificaties

inhoud: 60ml/236ml

Merk: Optimum polymehr

 

Ontdek onze video's

Video’s brengen onze producten tot leven! Hier ontdek je hoe je de beste resultaten kunt behalen. Geen onnodig lange instructievideo’s, maar juist kort en krachtig. Detailen is onze passie, en die delen we graag met jullie.