Optimum Power Clean

As low as € 15,97
Op voorraad
SKU
2020

Wat kunt u verwachten:

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 18.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden!
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Professionele producten

Optimum Power Clean is een milieuvriendelijke en toch krachtige allesreiniger. De unieke formule bevat speciale polymeren en emulgatoren die de verontreinigingen afbreken ​​met minimale inspanning. 

 

Optimum Power Clean heeft een krachtige stoot, maar is toch zacht als het nodig is. Reinig alles van de motor en wielen tot het leer en het dashboard met één product! Optimum Power Clean kan zelfs op de lak worden gebruikt om insecten en hardnekkige verontreinigingen op te lossen. Voor veel klussen kun je het gewoon opspuiten en wegvegen. 

 

Gebruik volle kracht, Optimum Power Clean reinigt en ontvet het motorcompartiment, reinigt banden, wielen en wielkasten. Deze geavanceerde formule lost bugs op en werkt door remstof en olie om de vuilste onderdelen van uw auto te reinigen. 

 

Verdun Power Clean tot 1 : 3 om leer, vinyl, lak en plastic veilig te reinigen. Verwijder oude dashboardverbanden en hardnekkige resten van binnenpanelen. Veeg gemorste vloeistoffen en vlekken van lederen stoelen weg. Speciale polymeren en emulgatoren breken verontreinigingen af ​​met minimale beweging. 

 

LET OP: Niet op de ramen spuiten als de zon er op schijnt!

Meer informatie
Merk OPT

Ontdek onze video's

Video’s brengen onze producten tot leven! Hier ontdek je hoe je de beste resultaten kunt behalen. Geen onnodig lange instructievideo’s, maar juist kort en krachtig. Detailen is onze passie, en die delen we graag met jullie.