Over ons

Welkom bij Detailzone!

Detailzone heeft een geweldig aanbod van autopoets en detailing producten. Wij streven ernaar om zowel professionals als hobbyisten te voorzien van kwalitatief goede producten en advies op maat. We zijn een klein team van detail-specialisten met enorm veel passie voor ons vak. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw voertuig in de beste staat blijft, of hoe uitdagend het kan zijn om deze tot goede staat terug te brengen.

Het verhaal van Detailzone begint jaren geleden in de jachtbouw. Hier heeft Vasco Hulsen met veel plezier gewerkt bij een bedrijf dat onderhoud pleegt aan pleziervaartuigen. Hij heeft hierdoor veel kennis opgedaan over alles wat met reinigen en polijsten te maken heeft. Detailing werd zijn nieuwe weekendhobby en naast jachten ging hij al snel ook auto’s en motoren detailen. Dit doet hij nu nog steeds. En de populariteit van detailing groeit snel. Zo is zijn hobby nu ook zijn vak.

Vasco heeft inmiddels al jarenlang ervaring met polijsten, poetsen en coaten. En de vraag naar goede poets- en polijstproducten ligt hoger dan ooit tevoren. Daarom heeft hij nu een eigen webshop: Detailzone. Hier delen wij onze passie met jou en helpen wij je verder met het uitkiezen van de juiste producten en technieken.

Waarom Detailzone?

We zien regelmatig dat er belangrijke informatie ontbreekt bij het uitzoeken van de juiste onderhoud- en renovatieproducten voor auto’s, motoren en jachten. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit die we leveren. Wij helpen je graag verder met goede informatie, tips en tricks. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. Natuurlijk ben je ook welkom om langs te komen, maar dan wel graag op afspraak.

Belangrijke kenmerken van ons bedrijf zijn duidelijkheid, toegankelijkheid, vriendelijkheid en bovendien de uitstekende kwaliteit. Het feit dat wij niet alleen kwaliteitsproducten verkopen voor relatief lage prijzen, maar ook openlijk de bijpassende technieken delen, onderscheidt ons van de gemiddelde detailing-zaak. Met onze service kom jij tot het beste resultaat en bespaar je veel van je kostbare tijd.

 
De beste autopoets en detailing producten