Retourbeleid

In het kader van de Wet Kopen op Afstand kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen terugsturen, mits de producten slechts in die mate zijn uitgepakt of gebruikt (voor zover dat nodig is) om te kunnen beoordelen of u het product wenste te behouden en de producten niet zijn beschadigd door onzorgvuldige omgang door u (de koper) zelf. Indien u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht, dan komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Zodra wij de producten weer hebben ontvangen zullen wij deze checken op volledigheid en maken wij (mits alles in orde is) het volledige aankoopbedrag terug naar u over.

Na deze wettelijk vastgelegde 14 (werk)daagse 'afkoelingsperiode' wordt de koopovereenkomst een feit en kan deze dus ook niet meer ontbonden worden.

Mochten wij halsoverkop een fout hebben gemaakt met de geleverde producten, dan komen de kosten van terugzending uiteraard voor onze eigen rekening.

 

Let op: Neem bij het retouren van producten altijd eerst even contact met ons op zodat we samen kunnen zorgen dat dit proces in goede banen verloopt.